Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Slaven s deset igrača do pobjede protiv Rijeke

Jaksinic
Pixsell
04.11.2011.
u 20:01

Slaven Belupo izdržao je posljednjih deset minuta bez isključenog Grgića i upisao nova vrijedna tri prvenstvena boda protiv Rijeke (1:0)

Od početka se igrala tvrda utakmica, domaćin je imao prividnu dominaciju, ali na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka. Bez izrazitih prilika igralo se do 69. minute kada je Maras s lijeve strane ubacio u kazneni prostor, a Gregurina je u gužvi proslijedio do Jakšinića koji bez puno muke zabija za veliko slavlje farmaceuta.

Rijeka se u završnici utakmice potpuno otvorila, ali nije uspjela dohvatiti bod. Križman je nakon isključenja Grgića, koji ga je kao zadnji igrač "zahvaljujući" Poljaku prethodno rušio na 18 metara, iz slobodnjaka pogodio vratnicu, a odmah potom Alferez je promašio još jednu priliku za izjednačenje.

- Možda smo na kraju i više zaslužili. Ne mogu biti zadovoljan porazom, ali mogu pristupom igrača. Nedostaje nam kvalitete, ali i malo više hrabrosti da bi vani napravili nešto više - izjavio je trener Rijeke Ivo Ištuk, čestitajući domaćem treneru na potpuno zasluženoj pobjedi.

- Bilo ih je jako teško probiti, no očito sam pogodio što sam uveo Jakšinića. Bili smo bolji tijekom cijele utakmice, pogotovo u prvom dijelu. Moji igrači ostavili su srce na terenu - istaknuo je Roy Ferenčina i dodao kako je njegova momčad u zadnjih pet utakmica osvojila 13 bodova što je izrazito veliki uspjeh i to bi koprivnički navijači morali cijeniti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije