Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO

Slaven Rimac više nije trener Cibone, klub ga je odlučio smijeniti

22.02.2014., KC Drazen Petrovic, Zagreb - ABA liga, 21. kolo, KK Cibona - KK Krka. Slaven Rimac.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
06.12.2015.
u 14:15

Mnogi sentimentalno vezani uz ovu negdašnju klupsku zvijezdu reći će da je Rimac kao trener zaslužio veći kredit od kluba kojeg je 2014. odveo do senzacionalnog naslova prvaka ABA lige, a i prošle je sezone radio sasvim dobar posao.

Nakon nešto više od dvije godine, Slaven Rimac više nije Cibonin trener. Tako je odlučila klupska uprava nakon visokog Cibonina domaćeg poraza od lidera ABA lige Budućnosti (69:91), ali i zbog vrlo skromnog ligaškog skora (4-9) i mjesta na začelju regionalne lige, ne uvažavajući nadarenom stručnjaku olakotne okolnosti kao što su brojne ozljede važnih igrača.

Slavenu Rimcu i njegovu pomoćniku Jurici Golemcu ta je odluka priopćena u nedjelju oko podne, a već u ponedjeljak u 11 sati javnosti će biti ozbnanjeno ime novog Cibonina trenera. Nakon što se Dražen Anzulović javio iz Poljske, gdje je potpisao za prvoligaša Dabrowa Gornicza, postalo je jasno da on nije taj koji će zasjesti na klupu uzdrmane zagrebačke momčadi pa bi to moglo biti i svojevrsno iznenađenje.

Mnogi sentimentalno vezani uz ovu negdašnju klupsku zvijezdu reći će da je Rimac kao trener zaslužio veći kredit od kluba kojeg je 2014. odveo do senzacionalnog naslova prvaka ABA lige, a i prošle je sezone radio sasvim dobar posao. No, uprava je ostala čvrsto kod svoje argumentacije smatrajući da što prije treba promijeniti krvnu sliku kod, ovog trenutka, pomalo anemične prve momčadi.

>> Aco Petrović i Upravni odbor kluba odlučuju o Rimčevoj sudbini

Komentara 12

UM
umnjak
14:42 06.12.2015.

Slavene, svaka čast na dosadasnjem radu. Ali od loseg igrackog kadra se e moze napraviti puno vise. Sretno.

Avatar comandante
comandante
17:44 06.12.2015.

Bilo bi korektno da su se dogovorili sa Slavenom da podnese ostavku, barem je to zaslužio iako se pogubio ovu godinu, ali eto Aca sazove čuveni odbor od par podrepaša i smijeni ga kao indijanca!!! sramota!

Avatar links
links
16:34 06.12.2015.

Aco odlazi i ti!!!! ti si veci krivac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije