Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debakl Pjesnika

Slaven na krilima Ozobića do 33. minute potopio Zagreb

Filip Ozobić
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
01.03.2016.
u 19:10

Filip Ozobić zabio je pogodak, upisao asistenciju i izborio jedanaesterac.

Slaven Belupo uvjerljivo je pobijedio Zagreb (3:0) u prvom susretu 25. kola MAXtv Prve HNL.

Domaći nogometaši žustro su počeli utakmicu i već do 33. minute imali visoku prednost od tri pogotka. Iako je težak teren, kojeg je natopila kiša, stvarao teškoće, u 10. minuti vratar gostiju Dominik Livaković prvi put je morao po loptu u vlastitu mrežu. Strijelac je sa sedam metara bio Makedonac Muzafer Ejupi nakon ubacivanja Filipa Ozobića.

Prednost Slavena povećao je šest minuta kasnije Mateas Delić poslavši loptu kroz noge Livakoviću, a najbolji igrač susreta, Ozobić, u 33. minuti postavio je konačan rezultat preciznim udarcem.

Ozobić je izborio i kazneni udarac u 28. minuti kojeg nije realizirao Ejupi. Pucao je po sredini, a Livaković je nogom skinuo udarac. Gosti su se žalili da je Kolinger startao na loptu, no sudac je dosudio jedanaesterac.

Momčad Željka Kopića nastavila je s napadima i u drugom dijelu no rezultat se nije mijenjao.

Slaven je sedmi, a Zagreb posljednji na ljestvici.

>>Arteaga je doveden kao pojačanje, a nije ni među 18!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 2

VK
vječni krojf
11:56 02.03.2016.

Nakon ovog porza NK Zagreb je vec drugoligas.Medicev Cirkus je zavrsio lose po klub.Dugo se on igrao,glumio nekog menadjera,trenera,a ispalo je da je u svemu los i kazna stize.Steta.

ST
stimo
21:08 01.03.2016.

znali ko kolko jajduk zavrsi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije