Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred novim izazovima
Povratak na članak

Bilić traži posao: Ne mogu isključiti telefon kao Mourinho ili Guardiola

Sada kada imam vremena želim samo provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima. I uživati u tome da mi je ponekad čak i dosadno - rekao je Bilić

Komentari 4

DU
Deleted user
15:46 17.12.2017.

Ako preuzme klub iz Premier League, navijam za taj klub jer je Bilic zabavljac i emotivac i drag mi je i moze kad hoce i kad je fokusiran. Iako nema postojanu i to mi je jako zao tu stalnu i i neophodnu drskost i samopouzdanje. Ne mogu se upustati u njegov rad jer ne znam sto radi na treninzima i sto govori ekipi i pojedinacno igracima ali je evidentno da West Ham pod Moyesom je sasvim druga ekipa. Napada i bori se do zadnje sekunde i ne povlace se nazad. Moyes ih je maksimalno motivirao, dao im samopouzdanje a vidi se i da su i fizicki su spremniji . Bilic spominje 97 minutu protiv Palace a do te minute su trebali primiti 10 golova jer su se stidno povukli nazad i ko uplaseni misevi povukli u rupu i pukli. Bilic ima potencijala i treba raditi na tome da uvijek ima samopouzdanje i drskosti jer ima ogroman potencijal. To sto je Bilic rekao ekipi u poluvremenu protiv Totenhama na White hart Lane je enigma i kako ih je u 15 minuta od totalno prosjecne bezvoljne i pasivne ekipe pretvorio u pobjednike?! To je za Guinesovu knjigu rekorda! To rijetko koji trener moze.

VL
DU
Deleted user
22:14 18.12.2017.

...i nemoj se zaboraviti jednom u 28 dana prijavljivati na burzu da ne izgubiš naknadu!

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
20:14 17.12.2017.

Pr mu je odlican, ali jbg osrednj trener...cinjenice govore....

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
12:53 17.12.2017.

Zovu , zovu samo ti je mobitel zauzet ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.