Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA PROTIV TOTTENHAMA

Bilić: Ovo je jedna od naših najboljih utakmica, ali ne razmišljam o Ligi prvaka

West Ham - Tottenham
Foto: Reuters
1/6
03.03.2016.
u 08:44

– Tottenham može biti sretan da je primio jedan gol – rekao je Bilić

Slaven Bilić sinoć je s West Hamom upisao još jednu važnu pobjedu. Čekićari su svladali Tottenham (1:0) i približili se plasmanu u Ligu prvaka.

– Ne razmišljamo o mjestima koja vode u Ligu prvaka. Možda je mala razlika do tih mjesta, ali mala je razlika i do devetog mjesta. Mi želimo nastaviti igrati ovako i pokušati sve dobiti – rekao je Bilić.

Jako je zadovoljan izvedbom protiv Spursa.

– Bila je to utakmice sezone za nas i očekivali smo ovakvu atmosferu. Ovo je možda naša najbolja utakmica jer smo od prve minute bili dominantni, taktički, tehnički, fizički – rekao je Bilić pa dodao:

– Tottenham može biti sretan da je primio jedan gol.

>> Nova pobjeda Bilića! West Ham svladao Tottenham i ostavio Leicester na vrhu

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
15:04 03.03.2016.

West Hame ide u Liverpool Evertonu u goste. Ima tu puno zanimljivost. Prva je da je Slaven Bilić profesionalno igrao u West Ham-u iz kojeg je otišao u Everton. Druga je da West Ham boli najveći poraz u povijesti kluba od 7:0 upravo od Evertona. Bit će to prava utakmica, Bilić pobjedom može postati legenda kluba. Recimo 8:0 u gostima kod Everetona (što je naravno nemoguće)!

ZE
Zekvecer
06:04 04.03.2016.

Evo sto Mamić misli o Biliću: To je potpuna blamaža, može biti sram Slavena Bilića i stručni stožer te vodstvo HNS-a što su dopustili 'slučaj Sammir'. Njemu je hrvatska država dala državljanstvo, a izbornik i suradnici su predvodnici rasizma. Da,Da, Biliću, dobro si me čuo, neka te bude stid, rasistu jedan! Zar opet želiš reprezentaciju upropastiti - urlao je Maminjo u svom stilu. Poznato je da je Sammir Mamićev miljenik kojeg zove filho i kojeg naprosto obožava, ali Mamić je predložio, a na izborniku je da bira da li mu Brazilac treba kraj Modrića, Kranjčara i Rakitića. No, od Zdravka je teško išta drugo i očekivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije