Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER WEST HAMA

Bilić otkrio taktiku za Liverpool: Parkirat ćemo autobus

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL
29.08.2015.
u 10:54

- Nazovite to "parkiranjem autobusa", ali za mene je to branjenje iza lopte. To tražim od igrača kad protivnik ima loptu. No, to je vrlo zahtjevno kada igrate protiv vrhunskih nogometaša - rekao je Bilić i dodao:

Slaven Bilić nije bio posebno uspješan s West Hamom na početku nove sezone engleskog prvenstva. Upisao je dva poraza i pobjedu, a danas ga čeki novi težak ispit. U 16 sati gostuje kod Liverpoola koji još nije primio pogodak. S druge strane, West Ham je od Bournemoutha i Leicestera primio šest golova pa je Bilić svjestan da mu obrana mora biti čvršća.

- Nazovite to "parkiranjem autobusa", ali za mene je to branjenje iza lopte. To tražim od igrača kad protivnik ima loptu. No, to je vrlo zahtjevno kada igrate protiv vrhunskih nogometaša - rekao je Bilić i dodao:

- Liverpool je kvalitetan na svim pozicijama, a posebno opasan u napadu. No, ima i slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti.

Dva poraza u nizu ga ne brinu previše.

- Nisam presretan kada izgubim dvije domaće utakmice, ali nisam ni "letio" nakon pobjede nad Arsenalom.

>> Slaven Bilić: Nije još kritično, no moji igrači trebaju pokazati – bratstvo

>> Bilić u novim problemima: Napadač Sakho uhićen jer je trudnoj djevojci prijetio ubojstvom

Komentara 5

Avatar nula
nula
12:17 29.08.2015.

To je taktika : 1 - 10 - autobus

DO
dommar36
11:04 29.08.2015.

poraz onda stopostotan

Avatar nula
nula
12:20 29.08.2015.

Helenio Herrera i slavni Inter : cuveni catenaccio ; svi otraga i kontra preko samo jedne brze spice. Tako je igrao i Tomislav Ivic . Bilic je iz njegove skole .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije