Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER WEST HAMA

Bilić bijesan na vlastitog igrača: Pa ne možeš to raditi!

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
23.08.2017.
u 17:42

- Ne možeš raditi takve stvari. Nevjerojatno sam ljutit, možete to osjetiti, ali to je sada prošlost.

Odigrana su dva kola nove sezone Premiershipa, a West Ham je još uvijek bez boda. Momčad Slavena Bilića izgubila je na otvorenju sezone od Man. Uniteda 4:0 pa zatim od Southamptona 3:2.

Iako su prošla četiri dana, bivši hrvatski izbornik ljutit je na Marka Arnautovića koji je u utakmici sa Southamptonom bez ikakve potrebe laktom u glavu udario Jacka Stephensa. Zbog toga je isključen u 32. minuti, a kasnije suspendiran na još tri susreta.

- Ne možeš raditi takve stvari. Nevjerojatno sam ljutit, možete to osjetiti, ali to je sada prošlost. Neće toga biti više. Niti s njegove strane, niti od bilo koga drugoga. Siguran sam da je poruka koju sam poslao shvaćena - rekao je Bilić i dodao:

- Bio je i ljutit na sebe, a još uvijek je. Žao mu je, ali to više ne može raditi.

Arnautović je ovoga ljeta stigao iz Stokea za 21 milijun eura. Rođen je u Austriji za koju i igra, ali porijeklom je iz Srbije. Oduvijek je htio predstavljati očevu zemlju, ali poziv iz Srbije stigao je prekasno. 

– Otac mi je Srbin, gotovo cijela obitelj mi živi u Srbiji. Profesionalac sam i igram za Austriju, ali u meni leži Srbin – rekao je jednom prilikom Arnautović.

Komentara 6

EL
EldersRealm
19:22 23.08.2017.

Ponasanjem na terenu to je definitivno i pokazao.

PR
prajdali100
20:09 23.08.2017.

E moj Bilicu, i bas si njega morao dovesti. Tip je obicna seljacina.

KR
kruti190
22:50 23.08.2017.

otkud je nikaj čudno. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije