Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

U užem izboru: Bilić bi mogao naslijediti Unitedovu legendu

Slaven Bilić i Mark Hughes
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
07.01.2018.
u 09:23

Prema tečajevima engleskih kladionica najveći favorit za klupu Stokea je Irac Martin O’Neill, a za vrat mu pušu naš Slaven Bilić i Velšanin Ryan Giggs

Slaven Bilić u užem je izboru kandidata za menadžera Stokea. Engleski premijerligaš traži novog trenera jer je Mark Hughes dobio otkaz nakon ispadanja u 3. kolu FA Kupa od četvrtoligaša Coventry.

Loši rezultati u posljednje vrijeme natjerali su upravu kluba da otpusti velškog stručnjaka i legendu Manchester Uniteda, koji je na klupi Stokea proveo zadnje četiri i pol godine. 

Slaven Bilić i Mark Hughes
1/8

Prema tečajevima engleskih kladionica najveći favorit za klupu Stokea je Irac Martin O’Neill, a za vrat mu pušu naš Slaven Bilić i Velšanin Ryan Giggs. Osim njih među kandidatima se još spominju Ronald Koeman, Roberto Mancini, Sean Dyche, Thomas Tuchel, Brendan Rodgers, Garry Monk…

Bivši hrvatski izbornik je početkom studenog dobio otkaz u West Hamu. Slaven se otada spominjao kao kandidat za menadžera WBA, Swanseaja i Middlesbrougha. Tijekom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji na Sky Sportsu izjavio je kako trenutačno ima nekoliko opcija, a svaku ponudu će dobro razmotriti.

Slaven Bilić i Mark Hughes
1/24

Komentara 1

VA
valentin2017
10:40 07.01.2018.

Gospo Hudika dajte napišite nešto pametnije. Iz Engleske su ga istjerali nedavno. Nakon toga ste pisali da je tražen u Turskoj. Možda na tjeralici, neznam. Zato malo ozbiljnosti. Vi to zovete slobodom govora ili pisanja, a neki to zovu obićnom g.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije