Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentator ITV-a
Povratak na članak

Slaven Bilić komentarom nasmijao kolege: Pa iskreno, nije me ni briga

Kao brazilski izbornik tražio bih prekršaj, a kao švicarski izbornik rekao bih da nije prekršaj. Iskreno, nije me briga -  rekao je Bilić

Komentari 13

SS
sokac sa drave
11:19 19.06.2018.

Bilic prica viceve a najveci vic je bio on u Austriji Klasnic zabija gol u zadnjoj minuti tovar skida sako vitla ga iznad glave i bjezi uz aut liniju kao da ga ganja Spanjolski bik na koridi.Turci zabijaju u zadnjoj sekundi,pa penali pa jad i tuga.Bilicu morao si voditi ekipu i Niki Kovacu reci da vise nema igre da se trojica moraju valjati na travi da zahtjevaju Helikopter i sav ostali repertoar koji prav treneri moraju imati u malom prsto.

VL
DC
DC
22:35 18.06.2018.

Od svega sta je reka samo se razumi - I don't care

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
00:34 19.06.2018.

Ha, ha, ha..., moram priznati da je i mene do suza nasmijao. Nadam se da je i gazdama sa ITV-a bilo smijesno jer... Oni ga placaju da za gledatelje analizira i pojasni neke situacije na terenu a ne da im kaze "da budem iskren, nije me briga!". On bi radje pricao o necemu drugom! Ha, ha, ha..., ovo je ili za otkaz ili za znacajnu povisicu honorara!

VL
IG
Igggy
20:12 18.06.2018.

I on otišo iz Rvacke. Šta bi na to rekla predsjednica???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.