Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Bilić podržao kolegu i ovom izjavom oduševio Engleze: "Slaven je gospodin"

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.10.2015.
u 11:30

– Težak je život trenera, teško se nositi s pritiskom, a imaš ga praktički sa svih strana

Nakon remija protiv West Hama koji vodi Slaven Bilić, Dick Advocaat podnio je ostavku na mjesto trenera Sunderlanda. Nakon osam kola uspio je skupiti svega tri boda, a nema nijednu pobjedu. I dok bi neki treneri bili indiferentni prema odlasku kolege, a neki poput Mourinha se možda čak i naslađivali, Slaven Bilić odabrao je drukčiji put i izrazio žaljenje te podržao Advocaata. Tom je izjavom oduševio engleske medije koji ga, barem zasad, idoliziraju. Ovoga puta dali su mu nadimak "gospodin".

 U karijeri je napravio sve što je mogao, dokazao se u više zemalja, u klupskom nogometu i u reprezentacijama... Vjerojatno je pomislio: "ovo mi ne treba u ovom trenutku." Težak je život trenera, teško se nositi s pritiskom, a imaš ga praktički sa svih strana – rekao je Bilić pa dodatno nahvalio Nizozemca.

– Osim tvoje obitelji, svi te ponekad kritiziraju, a prečesto to uopće nije pristojno. Advocaata izuzetno cijenim, nedostajat će u Premiershipu. Pa, ljudi moji, on ima 68 godina. Ja obožavam nogomet, miris trave, dan utakmice, ma sve vezano uz nogomet... Ali, znate, 68 godina... Ja ne znam hoću li tada uopće biti živ, a ne mogu ni zamisliti da u tim godinama sjedim na klupi – zaključio je Bilić.

>>Slaven Bilić podržao navijače: Nogomet nije golf, to je narodni sport

Komentara 8

BA
balic
12:12 05.10.2015.

Bilic je bio i ostao gospodin ..!

BA
Bailey
12:35 05.10.2015.

Bilić je prije svega gospodin, a onda sportaš, nogometaš,pravnik, trener, gitarist..... Uz Bobana, Rudića, Kljaića, Repeše ... primjer kakav trebaš biti na terenu kao i izvan njega !!!

BL
bambo.laja
15:40 05.10.2015.

Jedino našim žabarima iz močvare Bilić nije bio dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije