Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ostvario mi se san'

Slaven Bilić ovim je postupkom oduševio navijače West Hama!

Slaven Bilić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.06.2015.
u 11:49

Bilićev potez naišao je na odobravanje navijača koji su na društvenim mrežama izražavali svoje oduševljenje zbog povratka legende i njihova miljenika.

Slaven Bilić slaže kockice u West Hamu. Nakon preuzimanja poznatog engleskog prvoligaša, bivši hrvatski izbornik tražio je igračka pojačanja i osigurao transfer Dimitrija Payeta, a sada slaže i stručni stožer. Osim poznatih lica koja već duže vrijeme prate Bilića, jučer je za pomoćnika izabrao legendu londonskog kluba Juliana Dicksa.

On je za momčad s Upton Parka odigrao 326 utakmica, a u razdoblju od 1990. do 1997. godine čak je četiri puta bio proglašen najboljim igračem 'čekićara'. Jednu sezonu igrao je zajedno s Bilićem, a njihova suradnja sada se nastavlja.

– Drago mi je što sam dobio priliku raditi s prvom momčadi, to je fantastična vijest. To što ću raditi sa Slavenom i njegovom ekipom za mene je ostvarenje sna, rekao je Dicks te dodao:

– Susreo sam se sa Slavenom prošli tjedan i imao sam osjećaj da se nikad nismo razdvojili, iako se nekoliko godina nismo vidjeli uživo. Zagrlili smo se i poljubili, sjeli i razgovarali o West Hamu i nogometu. Mi smo igrali zajedno i imali odličan odnos i uvjeren sam da ćemo i sada dobro surađivati, zaključio je Dicks.

Inače, ovaj Bilićev potez naišao je na odobravanje navijača koji su na društvenim mrežama izražavali svoje oduševljenje zbog povratka legende i njihova miljenika.

>>Zdravko Mamić osuo paljbu po Slavenu Biliću i Igoru Štimcu!

>>'Bilić me nazvao i jasno mi dao do znanja da me želi, to je bilo presudno'

Komentara 8

PS
Popusi svom tati
15:52 29.06.2015.

West Hem je prvo ponudio mjesto menadzera nekoliko poznatijih trenera, ali svi su odbili. Na kraju su to ucinili sa Bilicem koji je poziv prihvatio. Prema ugovoru, placa Bilicu ce biti 3 miliona funti za sezonu, Ugovor je potpisan za tri sezone.Ako momcad kojim slucajem ispadne iz lige, ugovor se automatski ponistava bez prava za naknadu Bilicu. Cinjenica je da je West Ham prosjecni klub. Cilj im je doci u Europu i ako to gospodin Bilic uspije, to ce biti neprocjenjiv uspjeh i za klub i za njega kao trenera. Bilic postize rezultate u skladu za kvalitetom igraca. Kao sto se ne moze od prosjecnih konja praviti veliki trkaci koji ce pobjedjivati na vaznim takmicenjima, tako se ne moze od prosjecniih igraca praviti veliki klubovi.

AN
ANM
13:27 29.06.2015.

Želim mu sreću, ali i navijaćima sa njim

CA
carpediem
18:57 29.06.2015.

Slavene sretno i da ostvaris svoje ciljeve sa cekicarima i naravno da se jos vise izpraksiras a mi barem sad imamo Trenera Hrvata u ligi pet a moram napomenit da si obecao jednom se vratiti Hrvatskoj Reprezentaciji. Slaven sretno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije