Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA KUP
Povratak na članak

Još jedan poraz: Slaven Bilić ispao od drugoligaša

Jedanaesterce je večeras bolje izveo Brentford koji nije promašio nijednom. Zato jest WBA; Dianganin pokušaj u petoj seriji zaustavio je Raya, a odlučujući udarac realizirao je Christian Nørgaard.

Komentari 9

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
09:46 23.09.2020.

Bilić je imao težak start u prvenstvu. Svi protivnici imaju jaču, uvježbaniju i skuplju momčad, WBA je ušao kao najslabija momčad lige prema objektivnim pokazateljima. Brentford je skoro sve do kraja prošlog prvenstva bio u poziciji da ide u viši rang tako da u kup utakmici ovo nikako nije iznenađenje. Bit će bolje, Bilić je dobar trener, treba mu samo materijalna podrška vodstva kluba.

VL
CA
cortesova arkebuza
09:54 23.09.2020.

Billynik, ne komentiraj sport a još manje nogomet jer nisi kapacitet za to.

VL
Avatar dzambo
dzambo
11:15 23.09.2020.

Pa jel igra sa rezervnim sastavom...pa....''no big deal''....dok je vecina klubova iz druge Engl. lige puno jaca od mnogih Europskih klubova i njihovih prvih liga.....A sad ga ceka Celzi doma....a onda slijedeci mjesec idu 4 tekme koje ce biti nekakvo mjerilo sta ovakav WBA sastav bez nekih velikih zvijezda moze...jer igra direktno sa sve 4 ekipe u njihovom rangu jakosti...i te 4 ekipe isto sa WBA su predvidjenje za ispadanje iz Premijer lige ove sezone....a zadnja 3 kluba ispadajusto znaci ostaje ''uvijek'' mjesta na tablici koja te ostavlja u Premijer ligi dalje...i na kraju rijetko koji klub je imao samo 20 Miliona na raspolaganju za pojacanja kao Bilic sa WBA-om i jos sve na to neki igraci su mu otisli od prosle sezone koji su redovno igral u prvom timu...a sa toliko novaca i odlaskom prvotimaca u danasnje vrijeme u najacoj ligi na svijetu puno bolje nece se moci....

VL
SS
sokac sa drave
10:34 23.09.2020.

Kakav je Bilic trener shvatili smo u polufinalu UP u austriji kada je Klasnic u zadnjoj minuti zabio za jedan nula a nula od trenera skinio sako i trceci ga vitlao iznad glave.Pravi trener bi kapitenu Niki Kovacu zapovjedio da vise nema igre hocu da se barem toijca nasih valja ju polumrtvi na terenu.

VL
BI
billynik
08:16 23.09.2020.

Bilić je samo prodavač magle a nikakav trener.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.