Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nakon Eura?

Slaven Bilić: Bundesliga bi bila izazov za mene

slaven bilić
Duško Marušić/PIXSELL
25.04.2012.
u 16:32

– Sada sam hrvatski izbornik već šestu godinu. Puno smo uspjeha imali za mog mandata – kaže Slaven Bilić

Hrvatski izbornik Slaven Bilić u razgovoru za njemački Bild otkrio je da je koncentriran na Europsko prvenstvo, ali i dao naslutiti da razmišlja o nastavku karijere nakon njega.

– Sada sam hrvatski izbornik već šestu godinu. Puno smo uspjeha imali za mog mandata. Ipak, trenutačno ne razmišljam ni o čemu drugom osim o Europskom prvenstvu. Što će biti nakon toga, ne mogu vam reći. Mogu samo istaknuti da bi Bundesliga bila uistinu vrlo izazovna za mene. Trebala bi mi dva mjeseca da usavršim svoj njemački. Inače, ovdje kod vas stadioni su nevjerojatni, atmosfera je super, a nogomet odličan – rekao je Bilić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije