Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo 17. kolo

Slaven Belupo uvjerljivo svladao Inter, bilo je i sreće

Slaven Belupo - Inter
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/3
29.11.2019.
u 19:01

Sedmi Slaven Belupo sada ima 18 bodova, sedam više od posljednjeg Intera

Nogometaši Slavena Belupa svladali su na svom terenu Inter iz Zaprešića s 3:0 (2:0)  u susretu 17. kola Prve HNL.

Domaći su do prednosti stigli sretnim pogotkom Nowaka u 15. minuti. Vratar Intera Frelih izboksao je ubačaj iz kuta, lopta je stigla do Gode, a njegov je udarac s dvadesetak metara na putu prema golu pogodio Nowaka i promijenio smjer.

Na 2:0 Slaven je poveo iz dvojbenog kaznenoga udarca u 26. minuti. Sudac Pejin je naskakivanje Tatomirovića na leđa Krstanovića ocijenio kao prekršaj za najstrožu kaznu.

Frelih je pročitao Krstanovića, ali ipak nije uspio zaustaviti loptu.

Konačnih 3:0 postavio je Mikulić sredinom drugoga poluvremena kada je na prvoj vratnici nadvisio Mamuta i skraćeni korner Bačelić-Grgića proslijedio u mrežu.

Sedmi Slaven Belupo sada ima 18 bodova, sedam više od posljednjeg Intera. Između ta dva kluba još su Istra 1961 sa 12 i Varaždin sa 11 bodova. Na vrhu je Dinamo sa 35 bodova, drugi Hajduk ima 31.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije