Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači odahnuli

Messi napokon potpisao ugovor, Barca stavila brutalnu odštetnu klauzulu

Lionel Messi
Foto: Twitter
1/6
25.11.2017.
u 13:06

Kao najbolji strijelac u povijesti Barçe zabio je 523 gola u 602 utakmice i osvojio je, između  ostalog, četiri naslova pobjednika Lige prvaka i osam naslova prvaka Španjolske.

Argentinac Lionel Messi je konačno potpisao svoj novi ugovor s koji ga veže s Barcelonom do 2021. godine, objavio je katalonski klub na svojim stranicama.

Ovaj novi ugovor je objavljen 5. srpnja, a parafirao ga je Jorge Messi, igračev otac i agent.

Međutim, kako su tjedni prolazili činjenica da peterostruki osvajač Zlatne lopte još nije potpisao ugvoor izazvala je zabrinutost među "socios" (navijačima-dioničarima) Barçe. 

Lionel Messi
1/8

 "Barcelona i Leo Messi su potpisali jutros novi ugovor prema kojem on u klubu ostaje do 30. lipnja 2021. Odštetna klauzula je određena na 700 milijuna eura", objavila je Barça u priopćenju.

S ovim novim ugovorom Messi, koji se priključio Barçi u tinejdžerskoj dobi i od tada cijelu svoju igračku karijeru gradi u njenom dresu, ostat će u katalonskom klubu dok ne navrši 34 godine.

Kao najbolji strijelac u povijesti Barçe zabio je 523 gola u 602 utakmice i osvojio je, između  ostalog, četiri naslova pobjednika Lige prvaka i osam naslova prvaka Španjolske. 

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:35 26.11.2017.

Bravo Messi!! Legendo!! Smak Svijeta?? Gospodine pročitajte Bibliju nema Smak Svijeta!! Nego DAN X

MT
makan tahi
15:15 25.11.2017.

nisu uzeli u obzir kraj svijeta 2020 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije