Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravili dream team

Sky Sport sastavio BiH s Petrićem, Lovrenom, Ćorlukom i Rakitićem

'11.10.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Belgija. Marouane Fellaini, Vedran Corluka.  Photo: Daniel Kasa
Daniel Kasap/PIXSELL
18.10.2013.
u 09:14

Sky Sport donosi priču pod naslovom "BiH od Handanovića do Ibre: žal za mnogim zvijezdama"

Reprezentacija BiH ovih je dana postala glavna nogometna priča u cijelome svijetu. Njihov prvi plasman na SP pokrenuo je lavinu pisanja stranih medija o njihovoj reprezentaciji, a Sky Sport donosi priču pod naslovom "BiH od Handanovića do Ibre: žal za mnogim zvijezdama".

U njemu se piše o brojnim zvijezdama koje su rođene u BiH, a igraju za neke druge reprezentacije. Sky sport sastavio je i cijelu momčad od tih igrača pa bi im tako na golu bio Handanović iz Intera koji brani za Sloveniju. Obranu bi im činili hrvatski reprezentativci Lovren i Ćorluka, a pridružili bi im se Slovenac Iličić i Subotić koji igra za Srbiju.

U veznom redu se, pak, našao veznjak Ivan Rakitić, porijeklom iz Žepča.

Napad bi činili Mladen Petrić iz Brčkog i Nikica Jelavić iz Čapljine, austrijski dvojac Marko Arnautović i Zlatko Junuzović, Švicarac Haris Seferović, te prva zvijezda Šveđanin Zlatan Ibrahimović.

>>Evo kako su Christiane Amanpour, Stefan Raab i City čestitali BiH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije