Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRENKIE DE JONG

Skupocjeno pojačanje Barce zbog ozljede mora na dužu pauzu

Frenkie de Jong
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
21.06.2020.
u 15:20

Španjolsko prvenstvo nastavljeno je 11. lipnja nakon tri mjeseca stanke zbog pandemije koronavirusa, a do 19. srpnja treba se odigrati 19 kola s utakmicama svaki dan u tjednu

Nizozemski veznjak Barcelone Frenkie De Jong ozlijedio je list desne noge i morat će pauzirati više tjedana, objavila je Barça u nedjelju.

"Nakon liječničkog pregleda utvrđeno je da je igrač Frenkie De Jong pretrpio leziju mišića desne noge", navodi u svom priopćenju Barca bez naznake koliko bi dugo trebao trajati oporavak.

No kako javljaju španjolski mediji,  De Jong bi mogao biti odsutan s nogometnih terena više tjedana.

Frenkie de Jong (23), koji je prešao iz Ajaxa u Barçu prošlo ljeto za oko 75 milijuna dolara, nije igrao protiv Seville zbog "preopterećenosti desnog lista" što se u nedjelju pokazalo kao ozljeda.

Španjolsko prvenstvo nastavljeno je 11. lipnja nakon tri mjeseca stanke zbog pandemije koronavirusa, a do 19. srpnja treba se odigrati 19 kola s utakmicama svaki dan u tjednu.

De Jong je odigrao 38 utakmica u svim natjecanjima u Barceloninom dresu, a 27 samo u Ligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije