Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dojadio Wengeru

Skupa zamjena dresa: Arsenal prodaje Andrea Santosa!

\'Arsenal\'s Andre Santos (left) and Olympiakos\' Lubomir Fejsa (right) in action Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
06.11.2012.
u 15:44

Brazilski nogometaš ispričao se navijačima Arsenala zato što se već na poluvremenu zamijenio za dres s "izdajnikom" Van Persiejem

Bila je to vjerojatno najskuplja zamjena dresova u povijesti nogometa. Andre Santos, lijevi bočni igrač Arsenala, razmijenio je za vikend dres s "izdajnikom" Robinom van Persiejem već na poluvremenu dvoboja Manchester United – Arsenal, i sad može pakirati kovčege iz londonskog kluba! Menadžer Arsene Wenger ne prodaje ga isključivo zbog tog poteza, nego i zbog loših igara, ali ta je kobna zamjena dresova bila okidač jer unatoč umjerenim komentarima za javnost, privatno je Wenger navodno kiptao od bijesa zbog nepromišljene Brazilčeve geste pa je prvi na listi za odstrel u siječanjskom prijelaznom roku.

Izgubio je Santos i mjesto u prvoj postavi topnika, pa će danas u utakmici sa Schalkeom na lijevi bok najvjerojatnije Thomas Vermaelen.

Istodobno, Andre Santos se, svjestan pogreške koju je napravio, ispričao svim navijačima koji su se osjetili uvrijeđeni, ali i naglasio:

– Da sam znao da će to izazvati takvu gungulu, napravio bih to u tunelu, daleko od očiju javnosti. No, upravo je Van Persie bio taj koji je predložio razmjenu, a ne ja. Ostali smo veliki prijatelji od vremena dok je igrao za Arsenal.

Komentara 4

HE
heron
16:35 06.11.2012.

koji debili, što sad ako je van persie otišao u veći klub, nitko ne treba cijeli život pričati sa njim ?

KA
kajinx
16:43 06.11.2012.

Arsenal ga je prodao, nije samo otišao.

DH
dalibor.hren
17:30 06.11.2012.

Kad bi se takav "slučaj" dogodio u HNL - u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije