Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umag

Škugor protiv De Scheppera traži ulaz na glavni turnir

Franko Škugor
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
17.07.2017.
u 00:21

Za nastup u glavnom ždrijebu Škugor će u ponedjeljak igrati protiv Francuza Kennyja De Scheppera

Hrvatski tenisač Franko Škugor plasirao se u 2. kolo kvalifikacija za umaški ATP turnir Croatia Open, on je u susretu 1. kola nadigrao Nijemca Nilsa Langera sa 6:7 (6), 6:2, 6:3.

Za nastup u glavnom ždrijebu Škugor će u ponedjeljak igrati protiv Francuza Kennyja De Scheppera.

Ranije u nedjelju su preostala tri hrvatska predstavnika zaustavljena već na prvoj prepreci. Ninu Serdarušića je sa 3:6, 6:3, 6:4 nadigrao Srbin Miljan Zekić.

Matija Pecotić je dvaput servirao za pobjedu, ali nije uspio doći do meč-lopte protiv Mađara Attile Balazsa koji je na kraju slavio sa 3:6, 7:6 (4), 6:2. Argentinac Marco Trungelliti bez poteškoća je sa 6:1, 6:1 nadigrao Rocca Savina, koji je dobio pozivnicu za kvalifikacije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije