Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKICA U TOP FORMI

Škotski mediji: Jelavić je vodeće svjetlo Rangersa

nikica jelavic (1)
PA/Pixsell
14.04.2011.
u 13:33

''Iako su mu ozljede obilježile prvu sezonu u Škotskoj, sve je brzo nadoknadio'', pišu tamošnji mediji.

Pola debitantske sezone u dresu Rangersa bio je ozlijeđen, ali statistika Nikice Jelavića ne govori tako. U 19 nastupa, od kojih je 16 počeo od prve minute, zabio je 14 pogodaka, a asistirao za 5. Neki napadači toliko ne naprave ni u dvije 'zdrave' sezone.

Nakon što je u srijedu briljantnim škaricama donio pobjedu protiv Aberdeena (1:0). U dva gola Škotima je donio šest bodova, ostavio ih u utrci za naslov prvaka. Ako u istom tonu nastavi i za vikend protiv St. Mirrena, na tablici će prestići Celtic barem za jedan bod.

''Ako su mišići Nikice Jelavića danas veći nego onda kada je tek došao u Rangerse, ništa iznenađujuće. U naviku mu je prešlo preuzeti na sebe posao cijele momčadi'', piše Herald Scotland.

''Iako su mu ozljede obilježile prvu sezonu u Škotskoj, potiho je, ail vrlo brzo sve nadoknadio'', dodaje se u tekstu.

''Hrvatski strijelac Nikica Jelavić nametnuo se kao vodeće svjetlo Rangersa'', piše portal rangersmedia.co.uk.

Najzadovoljniji je, naravno, trener.

- Oduševljen sam pobjedom, a mislim da od Nikice još nismo vidjeli najbolje - rekao je Walter Smith.

Komentara 4

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:40 14.04.2011.

vodece svijetlo ? google translation bi bolje preveo guiding light nevjerojatna nestrucnost

JA
jadre
15:13 14.04.2011.

...samo me zanima kako bi naslovnice vrištale daje gol piknuo Eduardo ili nedaj bože Modrić ..ovak ipak je to onaj tovarčić ...

Avatar Idler 3
Idler 3
19:03 14.04.2011.

@neurazumljiv....ne pretjeruj. Hrvatski bi puno bolje zvučalo \"zvijezda vodilja\" al bitan je smisao kojeg su svi shvatili....a sad jel baš to znači ovak il onak...članak je o nogometu, a ne o jeziku il književnosti !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije