Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenci brane Zagreb
Povratak na članak

Škof: Političari nas zavaravaju, ali i nasmijavaju

Slovenci Škof i Kristan miljenici su zagrebačke publike, jednom plješće puna Ledena, a drugom Arena.

Komentari 6

SN
snovakor
12:38 23.11.2009.

Nisu jedini Slovenci u zagrebu....da se razumijemo...i nisu jedini koji gledaju na \"sporove\" između dvije države na taj način. A predlažem im, ako nemaju dosta društva....ima nas ovdje...samo fantje naprej....oglasite se, pa se bomo našli na kavi, ni problema !!! V Zagrebu ima dosta onih koji su došli od svugdje, zato znaju reći staro sjedioci Zagreba, Zagreb više nije što je bio ! I to je sigurno !

VL
Avatar skijas
skijas
11:44 23.11.2009.

Ma svaka cast decki su prva liga. Uostalom ne moze se globalizirati jedan narod. U svakom zitu ima kukolja. Usput drago mi je da se Slovenija plasirala na SP u Africi. Sretno ima bilo.

VL
LY
Lynx
14:45 23.11.2009.

Škof i Kristan su sjajni dečki! A što se tiče Zagreba i Slovenije, Zagreb je prije više gravitirao prema Sloveniji nego prema ostalim republikama bivše države. S obzirom da nam se sredinom \'90-tih dogodila seoba bosanaca (a nismo ih uspjeli pripitomiti i naučiti da se prilagode gradu, kao što su to uspjeli Slovenci još prije 30-40 godina), imamo situaciju da sve Zg novine danima pišu o neuspjehu BiH nogometne reprezentacije umjesto o uspjehu Slovenske. Za mene poprilično bolesno!

VL
DU
Deleted user
14:54 23.11.2009.

Lunx pozdrav i imam isto misljenje. Navijamo za Janeze u svakom slucaju.

VL
LY
Lynx
15:26 23.11.2009.

Naravno da ću navijati za susjede. Da ne bi možda za Engleze ili Francuze!? BTW najbolji primjer suradnje i prijateljstva kod Slovenaca i Hrvata je kod obitelji Kostelić gdje je Ivici trener dugi niz godina bio Vincencij Jovan, te kod nedavno preminulog slovenskg alpiniste Tomaža Humara kojem je najveći prijatelj i desna ruka bio Stipe Božić. Takvih primjera ima na pretek... Dok su nam Bosanci donjeli samo zlo. Mito, korupciju, kriminal, nekulturu... Čast izuzecima koji potvrđuju pravilo. Hoćete primjer? Evo ga: Marković, Mamić, Bandić ...

VL
SN
snovakor
15:29 23.11.2009.

Ja sam sa svojih 30 godina došao živjeti u Zagreb iz SLo i svi me pitaju u SLO dali sam pao na glavu. Međutim, moram reći, da mi je mentalitet bolji ovdje i nije toliko hladan kao u SLO. Ovdje se ipak više koristi i humor nego tamo ali mi je svakako drago, da su SLO uspijeli proći na SP u Afriku. Žao mi je zbog naših ovdje, jako žao. Ali falilo im je srca.Zato se nadam dečki, da će rukomet i hokej pokazati, da ipak nisu samo Slovenci jaki u tome. Do sada su i onako pokazali, Jesenice i Olimpija su iza naših ! Čestitke hokejašima i rukometašima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.