Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODLUKA

Skandal u hrvatskom nogometu! Sutkinja tvrdi da joj je igrač rekao: Dođi da te je**mo!

Vlatko Šimunac i Ivana Martinčić
Foto: Facebook
24.08.2019.
u 10:31

Ako se dokažu tvrdnje sutkinje Martinčić vrlo je izvjesno da ga čeka drastična kazna disciplinske komisije HNS-a zbog neviđenoga seksističkog ispada, a lako moguće da će ga kazniti i klub

U drugoj utakmici 2. HNL-a Sesvete su na domaćem terenu podijelile bodove sa Solinom, (1:1), a utakmicu je obilježio seksistički incident u kojem je glavnu ulogu imao igrač Solina Vlatko Šimunac

Četvrta sutkinja Ivana Martinčić (34) iz Koprivnice prijavila ga je da joj je nakon utakmice u tunelu stadiona Svetog Josipa Radnika u Sesvetama poručio:

- Dođi da te je**mo!

Sve to stoji u zapisniku utakmice. 

Foto: HNS

Ako se dokažu tvrdnje sutkinje Martinčić vrlo je izvjesno da ga čeka drastična kazna disciplinske komisije HNS-a zbog neviđenoga seksističkog ispada, a lako moguće da će ga kazniti i klub.

Vlatko Šimunac rođeni je Vinkovčanin i poznato ime i na prvoligaškim terenima. Počeo je u Cibaliji, a bio je i u Dugopolju, Solinu, Vinogradaru, Zadru i slovenskom Rudar Velenju. U Solin je drugi put došao u veljači ove godine, a u HNL-u je nastupio 78 puta za Cibaliju i Zadar i zabio četiri gola.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar rubinet
rubinet
11:40 24.08.2019.

Ima li on sestru,mamu ili nonu.....?

PR
prajdali100
12:39 24.08.2019.

I ona se uvrijedila ? A što da je svi ignoriraju ? Opet ne valja.Tko bi im ugodio.

BA
Bakurl
11:03 24.08.2019.

Što ona ima tražiti u muškom sportu? Ako ne može igrati u momčadi ne bi trebala ni suditi. Postoji i ženski nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije