Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA NA SUD

Skandal u Engleskoj: Svjetski prvak uhićen zbog vožnje u pijanom stanju

Hugo Lloris
Foto: Reuters/PIXSELL
24.08.2018.
u 16:15

Policija je Lllorisa zaustavila u rutinskoj kontroli dva i pol sata iza ponoći i francuski nogometaš nije prošao test na alkohol.

Vratar i kapetan francuske reprezentacije i engleskog prvoligaša Tottenhema Hugo Lloris uhićen je noćas zbog vožnje pod utjecajem alkohola u Londonu, pišu u petak britanski mediji. 

Policija je Lllorisa zaustavila u rutinskoj kontroli dva i pol sata iza ponoći i francuski nogometaš nije prošao test na alkohol

Kako je objavila lokalna policija, protiv Llorisa je podignuta optužnica, samo tri dana prije prvenstvene utakmice između Tottenhama i Manchester Uniteda na Old Traffordu, i on se mora pojaviti na sudu u Londonu 11. rujna Londonu. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:36 24.08.2018.

Cuj naslova.......Skandal u Engleskoj.........Kakav skandal,,,vec policija i pravosudje rade svoj posao.........ovo kod nas je komedija a ne skandal gdje pravosudje ne radi svoj posao............

DU
Deleted user
19:41 24.08.2018.

Mozda je za engleske prilike imao premalo promila, a to je kod njih ipak skandal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije