Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD SLOVENIJE

Skandal nakon ispadanja Srpkinja s Eura: 'Potajno su nas snimali'

Magdeburg: Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene, Srbija tijesno izgubila od Crne Gore
Klaus-Dietmar Gabbert/DPA
09.11.2022.
u 09:14

- Žao mi je jer smo dosad sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim natjecanjima. Još mi je više žao kad protivnička ekipa snima treninge, gdje nema kamera, nego se postavlja mobitel i iPad da nas snime jer se boje hoće.

Rukometašice Srbije jučer su na Europskom prvenstvu izgubile od domaćina Slovenije (27:24) i tako se oprostile od natjecanja bez osvojenog boda. A srpske rukometašice tvrde da su ih protivnice snimale uoči meča iako je to zabranjeno.

- Žao mi je jer smo dosad sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim natjecanjima. Još mi je više žao kad protivnička ekipa snima treninge, gdje nema kamera, nego se postavlja mobitel i iPad da nas snime jer se boje hoće li nas pobijediti s četiri beka koja imamo. Što onda više da se priča o rukometu i o sportu? - rekla je srpska rukometašica Jelena Lavko.

EHF je "interno" riješio slučaj, ali nije poznato kako. Slovenija je završila na trećem mjestu skupine i nastavlja natjecanje na Europskom prvenstvu.

Podsjećamo, i hrvatske rukometašice sinoć su izborile drugi krug Europskog prvenstva nakon što su remizirale (26:26) sa Švicarskom.

Komentara 5

JE
Jesi
09:57 09.11.2022.

Ako su ih snimali, onda samo da nebi ponijeli nešto sa sebom sto nije njihovo.

Avatar El Indio
El Indio
09:42 09.11.2022.

Cestitam Slovenkama, a Srpkinje neka se pomire na porazu a ne glumit da su neko i nesto pa da se ih potajno snima

Avatar Drago2603
Drago2603
11:01 09.11.2022.

A čuj potajno snimali da se ne boje da kakav pornić ne procuri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije