Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sindikat nogometaša
Povratak na članak

Sjedenje igrača pred susret Šibenika i Karlovca bilo je pod našom kapom

– Ako klub ne plati sucima utakmice, za 14 dana dobije suspenziju, a igračima ne plaćaju po godinu dana – kaže Mario Jurić

Komentari 2

VO
vojvo
06:46 08.11.2011.

šimiču zašto lažešpa na popis nisi stavio hajduk , zašto opet želiš ocrniti taj klub , ako nešto znaš o hajduku da ne daje redovito plače onda to dokaži inače nemoj pričati gluposti

VL
LI
list68
11:22 08.11.2011.

Zanimljivo, u tom sindikatu sve bivši dynamovi igrači, nogometaši klonite se tog sindikata, da su oni pravi sindikat, borili bi se da se iz Hrvatskog nogometa potjeraju Mamić, Marković, Šuker, i ostala \"gamad\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.