Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE TALIJANI:

Sjajni vatreni blizu Juventusa!? Tek je potpisao novi ugovor, ali...

Vatreni
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
15.06.2020.
u 22:22

Aaron Ramsey ne opravdava očekivanja i vjerojatno će napustiti klub. Isti izvor tvrdi da u Juventusu zbog toga ozbiljno razmišljaju o Kovačiću koji je njihova želja bio i prije dvije godine

Iako je Matea Kovačića ljetos otkupio Chelsea i s njim potpisao ugovor do 2024. godine, zainteresiranih za usluge Hrvata ima sve više. Naime, svojim je igrama na Otoku zadivio mnoge, jedan je od najboljih driblera te ima sjajnu statistiku. Europski klubovi to itekako primjećuju pa su se potaknule glasine da bi Kovačić i prije od očekivanog mogao napustiti londonsku momčad.

Stranica Calciomercato javlja da se za hrvatskog reprezentativca interesira Juventus čiji trener Maurizio Sarri traži rješenja u veznom redu. Aaron Ramsey ne opravdava očekivanja i vjerojatno će napustiti klub. Isti izvor tvrdi da u Juventusu zbog toga ozbiljno razmišljaju o Kovačiću koji je njihova želja bio i prije dvije godine.

Mateo je već igrao u Italiji kada je od 2013. do 2015. godine bio u redovima Intera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije