Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte poteze

Sjajni Šarić rekordom karijere opet sve oduševio: 'On je rookie godine'

Dario Šarić
Foto: Reuters
1/6
13.03.2017.
u 08:49

– Prvi put igram u ovoj dvorani protiv legendarnih Lakersa. Mnogo mi znači igrati u ovoj dvorani. Koliko sam samo puta gledao Kobea i Magica, a sada igram pred tim navijačima.

Philadelphia je noćas pobijedila Los Angeles Lakerse sa 118:116, a još jednu maestralnu utakmicu odigrao je naš Dario Šarić. Hrvatski košarkaš iz dana u dan igra sve bolje, a noćas je još jednom postavio svoj rekord. Šarić je zabio 29 koševa, a tome je dodao sedam skokova i pet asistencija.

Hrvat je oduševio i time što se nametnuo kao vođa ove momčadi, a to se vidi po tome što ne bježi od lopte i od odgovornosti u završnim trenucima susreta.

– Prvi put igram u ovoj dvorani protiv legendarnih Lakersa. Mnogo mi znači igrati u ovoj dvorani. Koliko sam samo puta gledao Kobea i Magica, a sada igram pred tim navijačima. Odigrao sam dobru utakmicu, presretan sam – rekao je Šarić nakon utakmice.

Pohvale za njega stižu sa svih strana, a mnogi ga smatraju glavnim favoritom za nagradu rookie godine. Jedan od njih je i njegov suigrač Joel Embiid koji je usred Šarićeva intervju viknuo:

– Hej, ljudi, ovo je rookie godine!

Ivica Zubac odigrao je 19 minuta za Lakerse i postigao 10 poena. Skupio je šest skokova i četiri blokade.

Pogledajte sjajne poteze Darija Šarića...

>>Bogdanović s Washingtonom tijesno slavio u produžetku, poraz Philadelphije i Orlanda

>>Aco Petrović otkrio zašto je Cibonu prijavio kriminalnoj policiji i podnio tužbu

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:06 13.03.2017.

odigrao je odlično ,76ersi s šarićom su odlična ekipa

Avatar comandante
comandante
09:26 13.03.2017.

bravo momčino... zaslužio si sve to, radom i odnosom!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije