Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično iskoristio utakmice

Sjajni Mandžukić vratio se u formu i zabija kao Cristiano Ronaldo!

Mario Mandžukić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
10.10.2016.
u 08:40

Mario se učvrstio na prvom mjestu kao najučinkovitiji naš napadač u kvalifikacijama za SP s devet pogodaka

Hrvatska nogometna reprezentacija uspješno je obavila i gostovanje u Finskoj. Pogotkom Marija Mandžukića, Čačićevi izabranici upisali su nova tri boda i skočili na vrh skupine.

– Htio sam ispraviti nedostatke iz Albanije, znao sam da nas čeka teška utakmica. Moram biti zadovoljan jer ni kod kuće nije lako dobiti dvije utakmice, a kamoli na gostovanjima. Željeno-ostvareno – kazao je izbornik Čačić.

Hrvatska možda nije odigrala nogometnu ljepoticu, ali najbitniji su upisani bodovi. U današnje vrijeme na svakom je gostovanju teško uzeti sva tri boda. Kad se ovome pridoda i to da smo nekoliko dana prije slavili protiv Kosova sa 6:0, onda možemo reći da smo odlično prošli u ovoj reprezentativnoj akciji.

Kapetan Mario Mandžukić najbolje je od svih reprezentativaca iskoristio ove dvije blok-utakmice. Ne samo da je u Tampereu prelomio utakmicu u našu korist, nego se svojim 28. pogotkom za vatrene približio Eduardu samo na jedan pogodak zaostatka na vječnoj listi strijelaca.

Ima još: Mario se učvrstio na prvom mjestu kao najučinkovitiji naš napadač u kvalifikacijama za SP s devet pogodaka (drugi je Balaban sa sedam) te sa četiri pogotka dostigao Ronalda, Müllera i Lewandowskog na listi strijelaca u ovom kvalifikacijskom ciklusu. Mario se ponovno vratio u onu golgetersku formu zbog koje su za njim ludovali najbolji klubovi svijeta.

Komentara 10

ZO
zoom
10:19 10.10.2016.

manđo bi zabijao i protiv jačih ekipa, zabijao bi i češće da se igra na njega, ubačajima s bokova na glavu...tu je on car, odličan je u igri glavom i lako zabija. problem nastane kad idu akcije po tlu s kombiniranjem jer on nije taj tip igrača. dakle, ako čačić želi da manđo nastavi zabijati, mora prilagoditi stil igre njegovim mogućnostima-ubačaji za šut glavom!

KE
kentie
10:58 10.10.2016.

zeze12, glede mandže primjedba ti ne stoji, jer su na Mndžu dečki stalno odigravali, ali njegovi su promašaji svima odavno dodijavali. Mandžo je zabio 4 gola to stoji, ako se po jutru dan poznaje...dobro je. Med toa, po meni on više nije prva špica repke: to su, prije svega, Kalinić, Čop i Kramarić. I čim to izbornik prije shvati i prifati, to bolje za repku....

DU
Deleted user
09:15 10.10.2016.

Opet napuhavanje novinara. Kome to Mandžukić zabija golove? San Marino, Kosovo... u kakvoj je to formi Super Mario... protiv Finske je zapravo gol dao Kramarić.. Novinarsko sportsko žutilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije