Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Sjajni Alilović, Real u derbiju svladao HSV

Mirko Alilović
Zoran Grizelj
22.11.2009.
u 17:46

Rukometaši španjolskog Ademara ostvarili su važnu pobjedu u utakmici 6. kola skupine D Lige prvaka.

Pobijedili su u gostima danski Kolding s 22:21 pogotkom Garcije tri sekunde prije kraja. U prethodnom napadu Kolding je imao sedmerac ali je Spellerberg promašio. Mirko Alilović imao je 16 obrana, Denis Buntić postigao je pet, a Damir Bičanić jedan pogodak za Ademar.

Unatoč šest pogodaka Igora Vorija, HSV ipak nije uspio pobijediti u derbiju večeri, na gostovanju kod europskog prvaka Ciudad Reala. Španjolci su slavili sa 30:28 u vrlo izjednačenoj utakmici koju su bolje otvorili Nijemci.

Poveli su sa 11-7, ali se do poluvremena Ciudad Real probudio i poveo s 14-12. HSV je u drugom dijelu u dva navrata imao po dva gola prednosti, ali domaća je momčad ipak kvalitetnije odigrala završnicu.

Petar Metličić je bio strijelac dvaju pogodaka za najbolju momčad Starog kontinenta koja ima maksimalnih 12 bodova u skupini C u kojoj je na trećem mjestu trenutno CO Zagreb. Šest golova za HSV je, osim Vorija, postigao i Krzysztof Lijewski. Domagoj Duvnjak se tri puta upisao u strijelce, dok Blaženku Lackoviću to nije uspjelo nijednom.

Rhein-Neckar Löwen je u Velenju bio bolji od Gorenja s 37-29. Najbolji je strijelac u poraženoj momčadi bio bosansko-hercegovački rukometaš Adnan Harmandić sa sedam pogodaka, a odmah do njega je bio hrvatski reprezentativac Ivan Čupić s pet golova, od čega tri iz sedmerca.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:33 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kruži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Neka vama bude lijep dan i uspješan tjedan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije