Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA MIAMI

Sjajna Petra Martić izbacila 19. igračicu svijeta

Petra Martić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
24.03.2018.
u 10:47

Za prolaz u četvrtfinale Martić će se boriti protiv Australke Ashleigh Barty, 20. tenisačice svijeta, s kojom se do sada nije susrela.

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u treće kolo WTA turnira u Miamiju nakon što je u petak poslije dva sata i 13 minuta sa 3-6, 6-4, 6-2 pobijedila 19. tenisačicu svijeta Francuskinju Kristinu Mladenović.

Hrvatska je tenisačica bila bolja od suparnice i na prvom i na drugom servisu, realizirala je 70 posto, odnosno 65 posto poena, dok je Mladenović osvojila 45 i 30 posto. Francuska je tenisačica također napravila devet dvostrukih pogrešaka. Martić je suparnici šest puta uzimala servis, a svoj je gubila četiri puta.

Ovo je bio drugi međusobni ogled između Martić, 40. na WTA ljestvici, i Mladenović.

Za prolaz u četvrtfinale Martić će se boriti protiv Australke Ashleigh Barty, 20. tenisačice svijeta, s kojom se do sada nije susrela.

Plasman u treće kolo osigurali su i Marin Čilić kojeg tamo čeka Kanađanin Vasek Pospišil te Donna Vekić koja će se za prolaz u četvrtfinale boriti protiv Amerikanke Danielle Collins.

Komentara 2

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
11:56 24.03.2018.

Mladenović je inače asimilirana istočnosusjedska Francuskinja (čudi me da to VL nije spomenuo....da je ishod susreta bio drugačiji, mogu zamisliti naslov, hahaha)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije