Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIAMI

Čilić uvjerljivo u dva seta preko Herberta do trećeg kola

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.03.2018.
u 20:08

Čilić će u 3. kolu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Rusa Andreja Rubljova i Kanađanina Vaseka Pospišila.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 3. kolo velikog ATP turnira u Miamiju, drugij je nositelj u susretu 2. kola nadigrao Francuza Pierre-Huguesa Herberta sa 7:5, 6:3 nakon sat i 32 minute igre.

Bio je ovo drugi međusobni susret Čilića i Herberta i druga pobjeda našeg igrača, a oba susreta odigrali su ove godine. Prvi put sastali su se u Puneu u siječnju.

Protiv trenutačno 81. igrača svijeta, inače specijalista za igru parova, Čilić je odigrao jako dobar meč, poglavito na reternu u čemu svjedoči izborenih čak 14 "break-lopti" od kojih je iskoristio njih tek četiri, ali i to je bilo dovoljno za miran prolazak u 3. kolo.

Čilić je ostvario "break" u prvoj igri u oba seta, no tu prednost u prvoj dionici nije uspio i zadržati. Jednim lošim gemom na svom početnom udarcu izgubio je servis u osmoj igri čime je Herbert poravnao na 4:4. Srećom, Čilić je izbjegao "tie-break" oduzevši još jednom servis Herbertu kod rezultata 5:5.

U drugom setu Čilić je bio mnogo sigurniji na svom početnom udarcu iako je morao spašavati "break-loptu" u šestoj igri, da bi dvoboj okončao još jednom oduzevši servis Francuzu za konačnih 6:3.

Čilić će u 3. kolu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Rusa Andreja Rubljova i Kanađanina Vaseka Pospišila.

Komentara 3

JO
josip
21:17 23.03.2018.

a Djole opet ispao u prvom kolu buahahahaha

Avatar comandante
comandante
22:37 23.03.2018.

Kako su prosli nasi iz hrvatske?

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
21:46 23.03.2018.

Na vlastititi pogon jes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije