Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Sjajna investicija Milana: Piatek srušio i Atalantu

Krzysztof Piatek
Foto: Reuters/Pixsell
16.02.2019.
u 23:00

Hrvatski veznjak Mario Pašalić ostao je na klupi za pričuve

Poljski golgeter Krzysztof Piatek (23), kojeg je AC Milan doveo u zimskom prijelaznom roku iz Genoe, ponovno je bio najzaslužniji za trijumf Rossonera. Milanska je momčad u subotu slavila s 3:1 u gostima kod Atalante.

Domaćini su poveli golom Freulera u 33. minuti, ali je Milan uspio preokrenuti. Dva pogotka zabio je Krzysztof Piatek, u 45. i 61. minuti, a jedan je dodao Hakan Calhanoglu (55).

Hrvatski veznjak Mario Pašalić ostao je na klupi za pričuve Atalante. Piatek je drugi na listi strijelaca sa 17 pogodaka, a ispred njega je samo Cristiano Ronaldo sa 19 golova.

Komentara 1

Avatar doog_kool
doog_kool
12:25 17.02.2019.

Zbilja je momak vrhunski napadac!! Cudi me da ga nije kupio neki ozbiljniji klub,ali nije ni ovo lose za njega,stepenicu po stepenicu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije