Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolsko prvenstvo

Messi s bijele točke donio pobjedu protiv Valladolida

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
16.02.2019.
u 22:52

Imao je Messi priliku još jednom poentirati s bijele točke u samoj završnici utakmice, ali njegov je udarac u 85. minuti obranio vratar Valladolida Masip

Barcelona je u susretu je 24. kola Primere na Camp Nou svladala Valladolid s 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Lionel Messi (43-11m) iz kaznenog udarca na kraju prvog poluvremena.

Imao je Messi priliku još jednom poentirati s bijele točke u samoj završnici utakmice, ali njegov je udarac u 85. minuti obranio vratar Valladolida Masip.

Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 76. minute, dok je Duje Čop ostao na klupi Valladolida. 

Barcelona sada ima 54 boda, sedam više od drugoplasiranog Atletico Madrida, odnosno devet više u odnosu na madridski Real koji ima utakmicu manje.

Ranije u subotu je Atletico kao gost svladao Rayo Vallecano s 1:0, a pobjednički gol Griezmanna u 74. minuti postignut je iz sporne situacije.

Alvaro Morata, koji je je asistirao Griezmannu, bio je u zaleđu, ali sudac nije ništa signalizirao. Hrvatski napadač Nikola Kalinić ostao je na klupi za pričuve Atletica.

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:11 17.02.2019.

Ne znam tko je jucer bio gori Messi ili Suarez....

PO
pocrn
18:46 17.02.2019.

....mh.... ....Messi je igrao sa nesto vise od pola osobne nogometne zapremine, pak svejedno je uspio zabiti sa bijele tocke, pa jednom čak i fulati sa iste, te svojim čarobno nemogućim dodavanjima stvoriti za suigrače pet stopostotni prigoda ! Ne bih bio u kozi Reala slijedeći tjedan a ni “el-deklasiko”....hahaha! Messi je samo jedan, te vjerojatno po tom principu i daje svakoj momčadi po jedan zgoditak ! Osim dakako ; Realu, Sevilli, Valenciji, Atletiku .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije