Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Sjajan primjer: Schalke 04 se ispričao navijaču Borussije, evo zašto

Training camp Borussia Dortmund
David Inderlied/DPA/PIXSELL
19.10.2020.
u 10:39

Kamerunac Moukoko, smatra se jednim od najvećih talenata u Njemačkoj, a postigao je tri gola u pobjedi Borussije protiv Schalkea (3-2). Nažalost, za vrijeme utakmice bio je stalna meta navijača Schalkea

Njemački nogometni bundesligaš Schalke 04 ispričao se 15-godišnjem igraču Borussije Dortmund Youssoufi Moukoku nakon što je bio žrtva zbog rasističkog vrijeđanja navijača kluba iz Gelsenkirchena za vrijeme utakmice igrača do 19 godina.

Kamerunac Moukoko, smatra se jednim od najvećih talenata u Njemačkoj, a postigao je tri gola u pobjedi Borussije protiv Schalkea (3-2). Nažalost, za vrijeme utakmice bio je stalna meta navijača Schalkea.

- Želimo se ispičati Youssoufi zbog onoga što su navijači vikali tijekom utakmice - objavio je Schalke na Twitteru.

- Bez obzira na emocije zbog derbija, u potpunosti osuđujemo takve uvrede i odbacujemo ih.

Moukoko je rođen u Kamerunu, međutim do sada je igrao za njemačke U-16 i U-20 reprezentacije. 

Mladi napadač od siječnja ove godine povremeno trenira s prvom Borussijinom ekipom, a imat će pravo zaigrati u Bundesligi nakon što u studenom napuni 16 godina.

Komentara 1

MA
maxwell1
17:04 19.10.2020.

Ovaj djecak ima vise od 25 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije