Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA NADA

Sjajan početak seniorske karijere: Konjuh u prvom WTA meču izbacila prvu nositeljicu!

Ana Konjuh
Foto: PA/Pixsell
1/2
31.12.2013.
u 09:37

Mladu Dubrovčanku u idućem kolu čeka Amerikanka Lauren Davis.

Ana Konjuh sjajno je debitirala na WTA Touru. Na početku seniorske karijere u prvom kolu turnira u Aucklandu je svladala prvu nositeljicu Robertu Vinci sa 3:6, 6:4 i 6:2.

Konjuh je na turnir stigla s pozivnicom i za sat i 35 minuta izbacila Talijanku koja je 14. igračica svijeta. Vinci je osvojila prvi set te uzela našoj tenisačici servis na početku drugoga, ali nakon toga krenula je serija naše igračice.

Prvo je uz četiri oduzeta i tri izgubljena servisa osvojila drugi set, a onda je u trećem, pri vodstvu 3:2, dva puta "breaknula" Talijanku i upisala veliku pobjedu.

Mladu Dubrovčanku u idućem kolu čeka Amerikanka Lauren Davis.

>> Ana među pet najboljih europskih nada do 19 godina. A tek joj je 15...

Komentara 4

TI
Tinaiva
09:50 31.12.2013.

Bravo Ana. Pratim te od pocetka karijere i moje prognoze se ostvaruju. Ogroman talent uz puno rada donosi ti nevjerovatne pobjede. Samo da je zdravlja i ova cura ce biti nasa najbolja sportasica. Sretno!

VU
vupora8
12:24 31.12.2013.

BRAVOO ANA..prvi meć i odma pobjedit 14. igracicu svijeta..svaka cast Ana :)

MO
morituriite
16:33 31.12.2013.

Dubrovkinja, štovani novinaru, Dubrovkinja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije