Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIKS BVB-a

Sjajan gol mladog Hrvata u Bundesligi, Kovač do nove pobjede

Mainz Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
27.10.2018.
u 17:25

Borussia Dortmund prekinula je niz od četiri pobjede remijem 2:2 protiv Herthe.

Bayern je stigao i do druge pobjede u nizu u Bundesligi, u devetom kolu slavili su kod Mainza 2:1. Kovaču su tri boda osigurali golovima Goretzka u 39. i Alcantara u 62. minuti. Za domaćine je zabio Boetius u 48. 

Wolfsburg je stigao do 3:0 pobjede na gostovanju u Düsseldorfu kod Fortune. Poveli su golom Weghorsta iz jedanaesterca u 41. minuti, da bi u 73. sjajnim udarcem iskosa s desne strane s deset metara na 2:0 povisio Brekalo kojem je to bio prvi gol sezone. Konačni rezultat postavio je Ginczek u 80. minuti.

Borussia Dortmund prekinula je niz od četiri pobjede remijem 2:2 protiv Herthe. Domaćini su dvaput vodili preko Sancha, bod gostima s dva gola spasio je Kalou.

Hannover je kod kuće izgubio 1:2 od Augsburga za koji su zabili Khedira i Finngobason. Poraz je ublažio Bebou. Za domaćine je do 65. minute igrao Elez.

Andrej Kramarić igrao je 61 minutu u pobjedi Hoffenheima 4:0 protiv Stuttgarta. Belfodil je zabio dva gola, a Brenet i Joelinton dodali su po jedan.

Vodi Borussia D. s 21 bodom, dva više od Bayerna. U zoni druge lige su Hannover, Stuttgart i Fortuna.

>> Pogledajte i Lovrenov video iz zrakoplova

Komentara 3

PR
prajdali100
19:27 27.10.2018.

Bayern je neprepoznatljiv. Igra neki " teretni" nogomet, nema one lakoće, kombinatorike....Nažalost nije to to.

IB
ibiza
01:19 28.10.2018.

ma ne komliciraj te , malo je u krizi a i drugi igraju bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije