Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komisija odlučila

Širokom Brijegu najteža kazna u povijesti nogometa u BiH

Široki Brijeg
Foto: Foto VL BiH
1/6
23.05.2017.
u 18:39

Komisija je kaznila Široki novčanom kaznom u iznosu od 25 tisuća KM (15,500 eura), te sa čak sedam utakmica pred praznim tribinama zbog brojnih propusta u organizaciji uzvratne utakmice finala Kupa protiv Sarajeva

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine izrekla je pobjedniku Kupa BiH Širokom Brijegu najveću kaznu u povijesti nogometa u susjednoj zemlji.

Komisija je kaznila Široki novčanom kaznom u iznosu od 25 tisuća KM (15,500 eura), te sa čak sedam utakmica pred praznim tribinama zbog brojnih propusta u organizaciji uzvratne utakmice finala Kupa protiv Sarajeva.

Široki Brijeg je kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice, poticanja na nacionalnu i vjersku mržnju, skandiranja fašističkih slogana, omalovažavanja državne himne, upotrebe pirotehničkih sredstava i distribucije alkohola na stadionu.

Široki Brijeg, kojeg vodi bivši igrač Hajduka Goran Sablić je osvojio Kup boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv Sarajeva. Sarajevo je na Pecari slavilo 1:0, a isti je rezultat bio na Koševu u prvom susretu pa su se odmah izvodili kazneni udarci. Široki Brijeg je na kraju pobijedio 4:3.

Komentara 63

RI
rijecanin84
19:03 23.05.2017.

mrs...vratit cemk Hercegovinu majci Hrvatskoj, gdje je uvijek.i bila

KR
kruni
20:51 23.05.2017.

koji licemjeri , a sta se skandira i vice kad Siroki Zrinski i ostali u Sarajevu ili Zenici ili Tuzli igraju , fuuuuuj , kakva Drzava takvo i sve ostalo

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
19:42 23.05.2017.

"Kadija te sudi-kadija te tuži"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije