Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Münchenu počinju Europske multi igre

Sinkovići: Nismo sto posto spremni, ali mislimo da možemo pobijediti

Trening Sinkovića, vraćaju se u svoju nepobjedivu discpilinu - dvojac na pariće
Igor Kralj/PIXSELL
11.08.2022.
u 18:18

Braća Sinković i ostali sportaši nastupaju u Njemačkoj.

Od hrvatskih sportaša danas će na Europskim multi igrama u Münchenu nastupiti veslači, veslačice i gimnastičarke. Na regatnoj stazi pored Münchenu u kvalifikacijama će danas nastupiti braća Sinković u dvojcu na pariće, sestre Jurković u dvojcu bez kormilara te Dora Dragičević u lakom samcu.

– Imali smo malo problema s ozljedama od zadnjeg Svjetskog kupa u Luzernu tako da nismo pripreme u potpunosti odradili, ali ja sam uvjeren da smo dosta spremni. Sigurno nismo na 100 posto, ali mislim da i u ovoj formi možemo pobijediti – rekao je Martin Sinković.

Gimnastičarke Ana Đerek (greda i tlo), Tijana Korent (preskok) i tri višebojke Petra Furač, Sara Šulekić i Nika Kukuljan Frleta danas imaju seniorsku premijeru na EP-u, ždrijeb je ih smjestio u kvalifikacijsku skupinu 1 koja starta od 10 sati, a konačan rasplet znat će se oko 20 sati.

– Uspješno smo odradili pripreme, pa podij trening i sve je više-manje išlo po planu. Ovo je i timsko natjecanje tako da su ovdje svi s ekipama pa tako i mi. U takvim natjecanjima nemamo baš iskustva i meni je teško procijeniti što mi ovdje možemo napraviti – rekla je Ana Đerek.

Do sada smo imali dva europska seniorska višebojska finala Tine Erceg (2004. i 2005.), Tijana Korent bila je u dva finala preskoka (2013. i 2020.), Christina Zwicker u finalu grede i ruča 2020. 

>> Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: "Svi sa ovog područja odlični su strijelci"

Komentara 1

DL
Dvanaest__legija
20:01 11.08.2022.

Jesu li to oni Pfizerovi manekeni koji reklamiraju beskorisno i potencijalno opasno cjepivo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije