Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETIO VATIKAN

Siniša Mihajlović otkrio što mu je poručio papa Franjo

Siniša Mihajlović
GIANNI SCHICCHI/IPA/PIXSELL
20.03.2021.
u 18:21

- Papa je kao 'all-around' igrač, univerzalac. Može odigrati svaku ulogu. Važno je da je tu gdje je. On pravi razliku u svakoj situaciji.

Srpski nogometni trener Siniša Mihajlović otkrio je što mu je Papa Franjo poručio. 

Mihajlović je nedavno bio u Vatikanu i razgovarao je s papom. 

- To je bilo nezaboravno iskustvo. Papa je pametan i mudar čovjek koji je uvijek spreman za šalu - započinje Mihajlović i nastavlja: 

- Išao sam sa ženom i punicom u Vatikan i kada sam ih predstavio, papa mi je rekao: 'Ti bi trebao biti svetac jer si sa sobom poveo punicu'. Papa je kao 'all-around' igrač, univerzalac. Može odigrati svaku ulogu. Važno je da je tu gdje je. On pravi razliku u svakoj situaciji.

Dodao je i da mu je religija pomogla u borbi s leukemijom i naveo da mu to nije prvi put u životu da je osjetio strah. Za kraj je rekao da će se ovim poslom baviti do 75. ili 80. godine.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:00 20.03.2021.

jel to onaj čedo?

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
19:51 20.03.2021.

"Ti bi trebao biti svetac jer si sa sobom poveo punicu.", hahaha. Mogla bi se napisati knjiga o pošalicama ovog pape. Pravi talijanski komedijaš!

BA
balance
18:53 20.03.2021.

Idiiii 'beegaj'😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije