Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA ZA BIJELE

Mihajlović Hajduku posudio igrača, pa ga odmah vratio u Milan!

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
25.01.2016.
u 13:46

'Bilo je kasno, zazvonio mi je mobitel i rečeno mi je da se moram vratiti u Milano.'

Goran Milović, Hajdukov kapetan, u ponedjeljak ujutro sjest će za pregovarački stol s klupskim vodstvom. Traže se modaliteti produžetka ugovora s kapetanom, to se mora napraviti prije odlaska na pripreme u Tursku. Još do prije neki sat Milović je imao otvorenu opciju s danskim Aalborgom, a u Hajduk je na posudbu stigao Stefan Simić, mladi reprezentativac Češke, igrač Milana, koji je bio na kaljenu u Vareseu. Međutim, preko noći se sve promijenilo, Simića je Milanov trener Siniša Mihajlović hitro pozvao natrag.

Naime, u dvoboju Empolija i Milana (2:2) teško se ozlijedio brazilski stoper Alex, a otprije su na liječničkoj listi Brazilac Ely i Francuz Mexes pa je Milan ostao samo na dvojici stopera. Drama se zbivala u noći sa subote na nedjelju.

– Bilo je kasno, zazvonio mi je mobitel i rečeno mi je da se moram vratiti u Milano – kazivao je Simić, koji se letom preko Stuttgarta u nedjelju navečer priključio Mihajlovićevoj momčadi.

Dugo je snivao debi za Milan, nije uspio, a poput binga mu je izgledala posudba u Hajduk. Naime, za bijele Simić navija od malih nogu, tata Rade ima kuću u Supetru i često je mali Stefan boravio na ovim našim prostorima. Pronašao je stan u Splitu, spremao se za liječničke preglede, a onda se sve okrenulo.

– Počeo sam slagati kockice novog života, popričao sam s trenerom Burićem, ali sada je sve to u drugom planu. Žalim što neću zaigrati za Hajduk za koji navijam od djetinjstva, ali evo prilike da zaigram za Milan. Tko zna, možda me minutaža u Milanu dovede i do reprezentacije – kazao je 21-godišnji Simić.

Hajduku kao da je u prijelaznom roku sve krenulo naopako od trenutka kada nije realiziran transfer Lovre Kalinića u Aston Villu. Mogli su u pregovorima bijeli dignuti taj transfer i do 8 milijuna eura, tada bi možda dobio i dozvolu, ali bili su prezadovoljni i sa 6,5 milijuna eura pa se ispriječila radna dozvola. Sada je preostalo da se realizira transfer Andrije Balića u Udinese, osnovna odšteta iznosi oko tri milijuna eura, s bonusima bi se moglo doći i do četiri milijuna eura. Ponuda je na stolu...

Sve su to muke za trenera Damira Burića... Momčad vodi na pripreme u Tursku, sada treba vratiti u život Kalinića, treba i Miloviću objasniti da mu je Hajduk realnost.

>>Novi napadač Hajduka: Prošao je školu River Plate, a skauti ga našli čak u Indiji

Komentara 6

LI
Lisabon
14:53 25.01.2016.

Ovakvi clanci vise nisu ni smjesni.Sad postaju zalosni.Pisati rijeci tipa "drama" "mali Stefan je boravio na ovim prostorima" i slicne gluposti,u stanju su novinari pisati samo kad je u pitanju Hajduk.A u dijelu teksta o produljenju ugovora s Milovicem,da je novinar objektivan,trebalo je pisati da je netko (a zna se tko samo se to skriva)nesposoban na vrijeme razgovarati o produljenju ugovora.U normalno uredjenim klubovima tocno se zna kad se s igracem pregovara o produljenju ugovora kako se nebi dogodilo upravo ovo sta se dogodilo s Milovicem.Ugovor se produljuje 1 godinu prije isteka ,a u njemu se navodi klauzula o mogucem raskidu kad i ako dodje ponuda koja treba zadovoljiti obje strane (moze i iznos).Medjutim u hajduku o takvim stvarima ocito nemaju pojma pa igraci odlaze bez odstete ili im se dogodi Milovic.O tome pisi Marsicu,a ne o dramama , Messiu iz Liberije i slicnim budalastinama.

BJ
Bjelovar112
14:01 25.01.2016.

maminjo izdo komandu

MN
Marijan Nikic-Pejic
15:19 25.01.2016.

tipicna prica o sposobnosti hajdukova vodstva.Jednog ne znaju prodati, drugi im odleprsa a da nije cestito niti zakoracio u klub. sada ce trtecega dati u bescijenje, sa si nesto malo ubace u praznu blagajnu. Biti ce da je i za ove promasaje kriv Z.M. i HNS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije