Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINIŠA MIHAJLOVIĆ:

Galliani se razumije u nogomet i to je pokazao tijekom godina u Milanu

Adriano Galliani
Reuters (Ilustracija)
07.12.2015.
u 18:45

Adriano Galliani je na čelu Milana od 1986. godine, a pod njegovim su vodstvom rossoneri osvojili pet europskih naslova te osam talijanskih prvenstava. Posljednji su naslov osvojili 2011. godine (Serie A, talijanski superkup).

Paolo Maldini je uputio oštre riječi prema direktoru Milana Adrianu Gallianiju. Optužio ga je za probleme u kojima se našao klub i za nerazumijevanje nogometne igre.

"Galliani je izvrstan direktor, ali mu nedostaje shvaćanje nogometne igre," rekao je između ostalog Maldini, a Galliani nije želio odgovarati na prozivanja legende rossonera.

"Maldinijeva izjava? Neću odgovoriti na to. Vjerujem da svatko ima pravo reći ono što misli. Nastavljam sa svojim radom...", rekao je direktor Milana nakon remija s Carpijem, a u njegovu je obranu stao i Siniša Mihajlović.

"Ne želim stvarati kontroverze. Gallianija poštujem i privržen sam mu, a on se svakako razumije u nogomet i to je pokazao tijekom svih godina u Milanu. Žao mi je jer znam koliko ga pogađaju ovakve stvari, ali meni je drago što mi je on vođa," rekao je trener Milana.

Adriano Galliani je na čelu Milana od 1986. godine, a pod njegovim su vodstvom rossoneri osvojili pet europskih naslova te osam talijanskih prvenstava. Posljednji su naslov osvojili 2011. godine (Serie A, talijanski superkup).

>> Više o Serie A čitajte na Goal.com

>> Adriano Galliani je odličan direktor, ali ne razumije nogomet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije