Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNA SITUACIJA

Sin Nike Pulića ima poruku za one koji 'ne vjeruju u koronavirus': 'Pitao bih ih...'

rally
Goran Kovacic/PIXSELL
19.04.2021.
u 22:00

Oba roditelja su mu u bolnici i muku muče s bolesti.

Legendarni hrvatski vozač Niko Pulić (57) obolio je od koronavirusa i nakon toga dobio težak oblik upale pluća te je trenutačno na intenzivnoj njezi dubrovačke bolnice sv. Vlaho, u vrlo teškom stanju. Psihički je vrlo teško i njegov sin Ivan jer osim oca, s teškom bolesti bori mu se i majka Vikica.

- Otac je već deset dana u bolnici, mama devet. Nisu dobro. Tata je na kisiku nekoliko posljednjih dana, ali ne i na respiratoru. Doktori kažu da je stanje umjereno loše i nadam se da će se početi popravljati. Mama nema upalu pluća i ima blaže simptome. Psihički su solidno, ali nakon toliko dana u bolnici i najjači pucaju. Nisu zajedno, na istom su odjelu, ali su odvojeni, a ja ne smijem do njih jer je sve maksimalno strogo zaštićeno. Borba je doslovno iz dana u dan, iz noći u noć - kazao je Ivan Pulić za 24sata.

Osvrnuo se potom na one koji ne shvaćaju koronavirus ozbiljno. Ali i onima koji ne vjeruju u njega.

- Htio bih ih zamoliti da poštuju sve propisane mjere jer nemaju pojma u kakvoj se situaciji mogu pronaći preko noći. Mislite na sebe i druge. A oni koji "ne vjeruju u sve ovo"... Pitao bi ih ja da im oba roditelja leže u bolnici i doslovno im se bojiš za život. Ne shvaćam kako to olako shvaćaju. Čini mi se da su se ljudi previše opustili.

Komentara 20

MK
mksdk
11:03 20.04.2021.

Čudnog li čuda, opet strawaman.

HU
Hulk
17:55 24.04.2021.

"Legendarni vozač "jel to jer je u hdz-u?Puljić je drugorazredni reli vozač ,Boris Zeller iz Splita(prvi sportski Lotus doveo na Marijan) je njemu bio strah i trepet,šteta što se morao povuć iz auto moto sporta!

SK
skostani
22:45 19.04.2021.

Moj Ivane "oni koji ne vjeruju u sve ovo" bi trebali odgovarati, a oni koji se ne ponašaju u skladu s donesenim pravilima ići u zatvor. Rodica iz Australije javlja kako je 18-godišnjakinja završila 21 dan u zatvoru, jer propisano nije otišla u samoizolaciju. Australija je riješila problem koronavirusa i nemaju zaraženih. Mi imamo 40-tak mrtvih dnevno a 6 puta smo manji od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije