Naslovnica Sport reprezentacija

Šimunić gotovo sigurno ne igra, pozvan Mateo Pavlović

Modrić: Dopisivao sam se s Baleom sms-om, ali dok sam bio u Madridu, ne ovih dana. Sreća što ne igraju Ramsey i Allen jer su im glavni kreatori
24. ožujka 2013. u 12:04 8 komentara 4 prikaza
utakmica, Hrvatska - Srbija (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Nakon pobjede nad Srbijom svi su se okrenuli utakmici protiv Walesa. Na današnjoj konferenciji za novinare objavljena je informacija da je za tu akciju dodatno pozvan Mateo Pavlović, branič iz Werdera. Štimac je želio pojačati obranu jer Šimunić zbog ozljede lista gotovo sigurno neće zaigrati. Najavljeno je i da će bit izmjena u sastavu, jer moramo biti svježi i agresivni. Alen Bokšić osvrnuo se na najopasnijeg igrača Walesa.

- Bale je bolji igrač nego što sam ja bio, treći je na svijetu trenutačno, odmah iza Messija i Ronalda, ali ne treba se s tim puno opterećivati, trebamo igrati svoju igru.

Kako ga je najbolje zaustaviti?

Kao u Osijeku!

Modrić: Dopisivao sam se s Baleom sms-om, ali dok sam bio u Madridu, ne ovih dana. Sreća što ne igraju Ramsey i Allen jer su im glavni kreatori.

Ivica Olić sličnog je razmišljanja kao i Bokšić.

- Dosta je priče o Baleu, trebamo misliti na sebe i igrati svoju igru.

>>>Štimčeva najdraža čestitka je od sinčića Ivana

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • ????:

  Bale je na Srninoj i Rakitićevoj strani, tako da ni njemu ne bude lako. Osim ako ga trener ne prebaci na desno gdje bi nam mogao biti opasniji uz Strinića u obrani.

 • Avatar Topgen
  Topgen:

  Imamo Lovrena , nema zime sto Joe ne igra.

 • Avatar patkovic
  patkovic:

  bale će bit finiji za wales da se ne udari i izgubi love