Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Šimić: Spursi bez Luke ne mogu proći Milan

Derbi s Interom je spektakl, ali mi smo se više palili na Ligu prvaka, rekao je Dario Šimić koji je s Milanom dvaput slavio

Komentari 3

OB
-obrisani-
10:20 13.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

VL
HR
hrvatin
14:58 13.02.2011.

Tottenham bez modrica ne moze pobijediit Milan,kao sto \"nije\" jucer pobijedio Sunderland ili prosle nedjelje Bolton.HAHA.Simicu ne pricaj gluposti,pogledaj statistiku pa ces vidjeti da Tootenham NIKAD ne gubi bez modrica.Dok je Niko tamo,nema zime,a modric je velicina samo na hrvatskim portalima koji su ga vec sto puta prodali u Barcelonu,Chelsea,Manchester,ali oni koji su ga \"kupili\" nemaju pojma o tome.:)

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
18:24 13.02.2011.

14:58h hrvatin....mali Šimić je na jedan vrlo inteligentan i kulturan način dao do znanja tko je od njih dvojice za klasu bolji. Eh sad ak ti baš ne kužiš o čemu (komu) se tu radi...ma nema veze. PS: si kogg danas dobil na \"plejki\", ak ne ide prebaci si na opciju \"beginner\" >:-)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.