Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETICO U FINALU

Simeone: Diega Costu i Turana ću čekati do kraja tjedna

diego simeone
nph / Alterphotos/NordPhoto/PIXSELL
19.05.2014.
u 23:09

- Čekat ćemo razvoj situacije s Costom i Turanom do kraja tjedna. Imat ćemo spremne zamjene ako se ne oporave na vrijeme - rekao je Simeone.

Treneru Atletico Madrida Diegu Simeoneu uoči finala Lige prvaka s Realom najviše glavobolje zadaje zdravstveno stanje Diega Coste i Arde Turana. Oba igrača su se ozlijedila u utakmici s Barcelonom tijekom vikenda, a španjolski mediji pišu da Costa neće biti spreman za subotu i prvi gradski finale Lige prvaka u povijesti. No, Simeone još nije izgubio nadu.

- Čekat ćemo razvoj situacije s Costom i Turanom do kraja tjedna. Imat ćemo spremne zamjene ako se ne oporave na vrijeme - rekao je Simeone.

"U finalu je 50:50"

Smatra da u finalu nema favorita.

- U finalu su šanse 50:50. Oni imaju bolje igrači, ali smo mi motiviraniji i više želimo taj naslov. Ključ će biti borba u sredini. Mislim da će to biti utakmica velikih tenzija i momčad koja se više koncentrira na igru će podići trofej - rekao je Simeone.

Atletico Madrid je nakon 18 godina osvojio španjolskog prvenstvo.

- Uvijek je lijepo osvojiti naslov, ali morate se odmah baciti na ono što vas čeka. Sada se moramo 100 posto koncentrirati na finale Lige prvaka. Siguran sam da će igrači biti na razini na kojoj su uvijek kad su važne utakmice u pitanju.

>> Iniesta: Barcelona je zakazala, Atletico je zaslužio naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije