Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVIJa PRIJE EP-A

Šimenc: Susreti Slatkih i Slanih postat će tradicija

Dubravko Šimenc
Ivana Lovrić
22.08.2010.
u 15:50

Večeras u 19 sati u Splitu prvo odmjeravanje, a nakon toga na rivi koncert Gorana Karana uz obveznu himnu Europskog prvenstva.

Sinoć u Korčuli, večeras u Splitu. Nastavlja se niz priredbi kojima se najavljuje Europsko vaterpolsko prvenstvo u Zagrebu. Na bazenu u Zvončacu, u 19 sati, u ekshibicijskoj utakmici sučelit će se Slani i Slatki. Ulazak je slobodan, pa se očekuje da će tribine biti ispunjene vaterpolskim sladokuscima.

Za Slane će igrati igrači koji žive na Jadranu, među ostalima Školneković, Đuho, Lušić, Kaurloto, D. Polić, P. Asić, Savičević, Vrbičić, Budimir i A. Ježina, a za Slatke Novosel, Paškvalin, Bukić, Radonić, Čarap, Erjavec, Padovan, Štritof, Šimenc, Vegar i Vincek.

- Želimo da takvi susreti postanu tradicionalni i da se svake godine održavaju u drugom gradu. Zašto bismo se nalazili samo na sprovodima, ovako je puno bolje – kazao je Dubravko Šimenc, jedan od idejnih tvoraca tog spektakla.

Sudionici ekshibicije bit će nakon utakmice gosti na velikom koncertu Gorana Karana na splitskoj rivi. Himna EP-a "Do zadnjeg daha" neće izostati.

– A nakon svega, naći ćemo se u restoranu "Kod starog mornara" i proveseliti se. Karan i Lušić će malo i zapjevati – otkriva Dudo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije