Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđen

Šime Vrsaljko mora pauzirati tri tjedna

Vrsaljko
Foto: sassuolocalcio.it
16.09.2014.
u 10:12

Ozlijedio je gležanj već nakon 18 minuta igre u susretu s Interom

Šime Vrsaljko neće po dobru pamtiti proteklih sedam dana. Prvo nije zaigrao ni minute na kvalifikacijskoj utakmici protiv Malte, izbornik Niko Kovač ostavio ga je na klupi. Uslijedio je dvoboj Serie A kod Intera. Vrsaljko je zaigrao u početnom sastavu Sassuola, ali je ozlijedio gležanj već nakon 18 minuta igre. Njegova momčad je u toj utakmici primila čak sedam golova.

Bila je to druga Vrsaljkova utakmica za Sassulo, protiv Cagliarija je odigrao sedam minuta. Prema prognozama, hrvatski reprezentativac morat će propustiti sljedeća tri tjedna, piše Goal.

>>Kovačić zabio svoj prvi pogodak u prvenstvu, a Vrsaljko se ozlijedio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije