Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA VRIJEĐANJE
Povratak na članak

Šibenik o Livaji: Bog nekom da, nekom uzme. Puljak i Ivošević ‘nisu dostupni’ za ‘freze i traktore’

Glupost koju je napravio već je drugi takav ružan prekršaj najboljeg igrača HNL-a, nakon što je u prosincu 2021. godine na proslavi pobjede u derbiju s Dinamom pred Poljudom vodio navijanje povicima "Dinamo, srpsko ime to", a kasnije u noći pjevao još jednu Torcidinu "baladu" kojom se letvama i šakama ide na Purgere i Riječane.

Komentari 11

LO
Lokić
00:19 26.05.2023.

Po čemu najbolji iigrc, zabija iz penala 70% golova . Ljenčuga koja ne trenira ni 30% potrebnog, na kraju se uhljebi u Hajduku i glumi veličinu. Nula je ovìm svojim reakcijama prema Funcutima i Šibeniku, koji su mu uzgred omogućili Kup. Da je bio Dinamo, popušili bi.

VL
LO
Lojzek1967
06:01 26.05.2023.

Kak je Livaja najbolji igrač HNL-a? Ne kužim?

VL
BS
Blue_shirt
09:45 26.05.2023.

Predlažem da hns oslobodi kazne igrača iz razloga što je klub stao iza njega i opravdao to sa #prava familija. Dakle to je u skladu vrijednosti koje klub promovira. A šibenčanima i ostalim koji na obali osjećaju povrijeđeni omalovažavanjem daa jednostavno od sutra bojkotiraju odlazak u trgovine suvlasnike kluba koji i u eklamnim kampanjama jasno stoji iza kluba koji ima ovakva načela. Jednostavno ponosni funcuti trebaju staviti znak freze i traktora ispred ulaza u sve trgovine u svom gradu. Jer čemu financirati svojim novcem nekoga tko te vrijeđa i omalovažava.

VL
MI
mirsija13
07:25 26.05.2023.

Galić je riješio slučajeve Kalinića i Rebića, ali za Sosu je rekao !tko sam ja da mu branim igrati za reprezentaciju..." a balavac je pokazao srednji prsta cijeloj hrvatskoj. Bravo za Dalića!!!

VL
Avatar rajon rondo
rajon rondo
12:03 26.05.2023.

Deice da li cujes kad na Subicevcu funcuti i b.b.b. zajedno vicu : " ubij, ubij tovara ". ??? Istrazi malo zasto funcuti imaju problema sa Torcidom i Tornadom.

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:54 26.05.2023.

možete mi objasnite kakve veze puljak ima s ovim?puljak je kupio hajduk ili gura kao i svi drugi polticari nos u sve i svasta

VL
MI
mirsija13
08:09 26.05.2023.

Čitajući komentare pune omalovažavanja Livaje kao igrača i pune mržnje prema ipak najboljem igraču (HNL) ne treba se čuditi što je takav, iako osobno ne odobravam takve navijačke "umotvorine", ali kad svi zatvaramo oči pred takvim folklorom svih navijačkih skupina (nije Torcida izuzetak) onda pustimo sve u ...

VL
DE
derin
01:01 26.05.2023.

Pa već danas se ustanovilo. Prvo sankcije u kupu i prvenstvu se razlikuju i nemaju veze jedna s drugom, znači u startu novčana kazna. Drugo pa cijela Hrvatska zna da je od toga prvog prošlo puno više od šest mjeseci tako da se ono briše na jedan način, znači opet novčana kazna. A tko je nedavno izišao autobusom na Poljudu, na tartan stazu i palio baklju što je izgleda protuzakonito, pa poslije nisu izgleda kuđeni ni kažnjeni izgleda, a nije bilo ni javne hajke izgleda. Jučer igrač Šibenika izgleda rukom dira suca i nikom ništa. Prošle godine gađana loža, pa se nije digla hajka. A kako tek komuniciraju neki političari. Dvostruka mjerila izgleda. Imamo mi puno većih problema u državi, počevši od cca 500 tisuća ljudi iseljenih do malih plaća i skupog života radi visokih nameta.

VL
DL
darinko.latkovic
01:45 26.05.2023.

Dosta sa svakakvim optuzama pa nije Livaja neki drumski razbojnik covjek je izazvan i uvrijedjen i reagirao je na svoj nacin mozda ne na najbolji nacin ali je reagirao,i neka to ostane izmedju Hajdukovih i Sibenskim navijacima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.