Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Šubićevcu odgodili odluku o štrajku

Šibenčani daju ultimatum klubu

'29.10.2011., stadion Subicevac, Sibenik - Nogometna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige, HNK Sibenik - NK Karlovac.  Zbog neisplate nekoliko placa igraci Sibenika i Karlovca dvije minute sjedili na tra
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
21.11.2011.
u 21:58

Čelnici kluba su krivi, ali i Porezna uprava. Karlovcu blokira račun, a drugi duguju i više - kaže Damir Jelić

Predsjednik Karlovca Amirudin Talakić tvrdi da je vrijeme za promjene.

– Smatram da bi neke ljude trebalo izbaciti iz kluba i stvari bi bile posve drugačije! Spremamo se s igračima iz mlađih selekcija popuniti momčad za iduće utakmice – rekao je strahujući od izbacivanja kluba u najniži razred natjecanja ne odigra li dvije utakmice u sezoni.

Stigla je i reakcija karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića, koji tvrdi da se klub u ovoj situaciji našao zbog nerazmjera između mogućnosti i želja. Prozvao je i čelnike kluba, ali i Poreznu upravu.

– Nije posao gradonačelnika da razgovara s igračima ili sređuje nestanke struje i goriva za reflektore, no s upravom sam pokušao naći rješenje. Grad u proračunu ima rezervirana sredstva za klub, ali ih ne može uplatiti zbog blokade računa. Ne razumijem ni zašto je Karlovac crna ovca i zašto je Porezna uprava blokirala račun, iako drugi klubovi državi duguju puno više – rekao je Damir Jelić.

Problemi su počeli kada je oslabio politički utjecaj bivšeg ministra Branka Vukelića.

Kako stvari stoje, i Šibenik kreće u štrajk, a igranje subotnje utakmice s Hajdukom je upitno. Možda će igrati juniori, no igrači će vodstvu kluba dati ultimatum, tražit će isplatu barem dvije plaće prije utakmice s Hajdukom ili neće igrati.

- Pripremat ćemo se za utakmicu, ali vidjet ćemo hoćemo li igrati – kazao je Blažević.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:12 21.11.2011.

Nista to nije . U Spanjolskoj je par gradica otislo u stecaj a u USA to je Harrisburg .... a ovo je tek pocetak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije