Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se na postolje

Shiffrin pobjednica veleslaloma, Leona Popović ostala bez druge vožnje

Mikaela Shiffrin
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.12.2020.
u 15:13

To je ujedno za Shiffrin bila 67. pobjeda u Svjetskom kupu

Amerikanka Mikaela Shiffrin pobjednica je veleslaloma koji su skijašice vozile u ponedjeljak za Svjetski kup u francuskom Courchevalu, dok je drugo mjesto pripalo Talijanki Federici Brignone. 

Shiffrin, koja je bila najbrža i u prvoj vožnji, do prve pobjede ove sezone stigla je s vremenom 2:19.63. 

Drugoplasirana Talijanka Brignone je zaostala 82 stotinke (2:20.45), a treća je Francuskinja Tessa Worley s vremenom 2:20.72 i 1,09 sekunde zaostatka.

To je ujedno za Shiffrin bila 67. pobjeda u Svjetskom kupu. 

Ovaj veleslalom su skijašice trebale voziti u nedjelju, no zbog lošeg vremena je odgođen na ponedjeljak.

Hrvatska je danas u Courchevalu imala i jednu predstavnicu Leonu Popović koja nije ostvarila plasman u drugu vožnju jer je u prvoj vožnji zauzela 55. mjesto.

U ukupnom poretku i dalje je prva Slovakinja Petra Vlhova (danas nije završila prvu vožnju) s 420 bodova, dok je Shiffrin skočila na drugo mjesto i ima 275 bodova. Treća je Gisin sa 247 bodova.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije